Artūrs Irbe tic, ka viņu ar krietni jaunāko sievu kopā savedis Dievs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Viens no visu laiku labākajiem Latvijas hokeja vārtsargiem Artūrs Irbe (51), kurš pašlaik strādā par treneri, pēc profesionālās karjeras beigām aktīvi nododas Dieva slavēšanai – to veicinājusi viņa pašreizējā sieva Madara, ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

Intervijā ar Latvijas Kristīgo radio sportists atklāja, ka uzskata - viņus kopā savedis pats Dievs. «Madara ir absolūti dievbijīga. Cilvēks, kurš uz visām lietām raugās no viedokļa - ko par to teiktu Dievs? Madara mani milzīgi bagātināja. Viņas dedzība. Es pirmo reizi dzīvē satiku cilvēku, kurš nevis deg par satikšanos ar mani, bet par savu ticību, par savu Dievu. Viņa bija Svētā Gara pārņemta. [..] Tā kā šī nebija mana pirmā ģimene, bet īstā gan, es sapratu - lai attiecības būtu patiesas un īstas, tām ir jāstāv uz stingriem pamatiem. Un bez Dieva klātbūtnes tas nav iespējams,» raidījumā «Tikšanās ar klausītājiem» stāstīja Irbe, kurš lūdz Dievu kopš 22 gadu vecuma.

Artūrs ar 20 gadus jaunāko Madaru salaulājās 2016. gada oktobrī – abu savienībā pasaulē nācis Pauls Teodors.

Iepriekšējo laulību savulaik palīdzējusi šķirt «kristīga advokāte, kas palīdzēja šo lietu kristīgi novest līdz galam».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu