Ukraiņu aktrise Kalifornijas paparaci priekšā gatava krist ceļos un izģērbties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Buzzfoto/Scanpix

Ukrainas pilsētā Odesā dzimusī aktrise Nataša Blasika (Natasha Blasick) karstajā Malibu pludmalē mēģinājusi pēc iespējas vairāk izrādīties paparaci priekšā, lai noturētu viņu uzmanību.

Kalifornijā dzīvojošā skaistule bija gatava ne tikai mesties ceļos kameras priekšā, bet pat atpogāt savus jau tā niecīgos šortiņus.

Šis nebūt nav pirmais pārdrošais Blasikas izgājiens paparaci priekšā – uz nozīmīgiem pasākumiem daiļava ierodas, tērpusies kleitās ar milzīgiem šķēlumiem un iespaidīgu dekoltē, bet pa Kalifornijas ielām pastaigājas teju vai nepieklājīgos kostīmos, kuri neatstāj daudz vietas iztēlei.

Blasika mazā lomā redzama seriālā «Jean-Claude Van Johnson» un pašlaik filmējas Džeimija Foksa režisētajā filmā «All-Star Weekend», kurā piedalās arī Roberts Daunijs jaunākais, kurš pasaulē pazīstams ar supervaroņa Dzelzs vīra lomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu