Rakovska, kura iekļuva vissliktāk ģērbto «Eirovīzijas» dalībnieku topā, kritizē Edgara Kreiļa stilu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, AP/Scanpix

Grupas «Triana Park» līdere Agnese Rakovska, kura pērn pārstāvēja Latviju «Eirovīzijā» un tika atzīta par vienu no vissliktāk ģērbtajām konkursa dalībniecēm, «Supernovas» pirmajā pusfinālā asi kritizēja dziedātāja Edgara Kreiļa stilu.

Kreilis, pēc Rakovskas vārdiem, bija saģērbies ielu drēbēs un nedaudz atgādināja mūku. Dziedātāja ieteica viņam vērsties pie stilista.

Vērts akcentēt, ka pērn Rakovska tika nominēta un ieguva otro vietu «Barbara Dex Award» - apbalvojumam, kas tiek pasniegts vissliktāk ģērbtajiem konkursa dalībniekiem. Balva tiek pasniegta kopš 1997. gada, kad «Eirovīzijas» dziesmu konkursa fanus ar savu tērpu pārsteidza Beļģijas pārstāve Barbara Deksa (Barbara Dex).

Rakovska pusfināla laikā uz skatuves kāpa augstos rozā krāsas zābakos un melnā triko ar baltiem akcentiem. Viņas mati bija ieveidoti rozā un melnā krāsā, savukārt divās astēs saņemtie mati bija dzeltenīgā tonī.

Kā zināms, 3. februārī notika pirmais «Supernovas» pusfināls, kurā septiņi dalībnieki cīnījās par iespēju pārstāvēt Latviju lielajā «Eirovīzijā», kas risināsies Lisabonā, Portugālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu