Pašmāju daiļavas apmeklē jaunas lūpu krāsas ballīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audrius Dzimidavicius

Ceturtdien, 1. februārī, Viļņā norisinājās grezna ballīte, kuru apmeklēja sabiedrībā pazīstami cilvēki, skaistuma un modes blogeri no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, lai nosvinētu augstās modes stilīgākā radošā direktora Olivera Rustinga (Olivier Rousteing) sadarbību ar Parīzes Modes nedēļas skaistumkopšanas partneri «L'Oréal Paris», kuras rezultātā tapusi jauna lūpu krāsu kolekcija, kas būs pieejama Baltijas valstīs. S

Pasākuma dzirkstošo atmosfēru izbaudīja modes dizaineres Aļona Grevcova un Dace Krieviņa-Bahmane, populārās blogeres Elizabete Gorina, Maija Armaneva, Marija Larionova, Santa Kudreņicka, modele Diāna Kubasova, juriste un žurnāla Pastaiga bloga autore Liene Stūraine, modes vlogere Anita Ozoliņa, blogere un grima māksliniece Laura Valuta, žurnāla SIN redaktors Dāvis Sakne, žurnāla Cosmopolitan galvenā redaktore Laura Saulīte, kuri sastapa savus kolēģus un domubiedrus no Lietuvas un Igaunijas un lieliski pavadīja laiku.

Ekskluzīvās kolekcijas centrā ir sieviešu iedrošināšana, unikāla vīzija par iekļaušanos sabiedrībā un visu skaistuma tipu slavināšana, kā arī franču augstā mode. Baltijas valstīs būs pieejami desmit progresīvi modes toņi, kas balstīti uz krēmīgu un matētu formulu, iedvesmojoties no trim modes šovu tēmām, kuras definē «Balmain» modernās ciltis – Safari, Couture un Rock.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu