Kā patiesībā iepazinās princis Harijs un Megana Mārkla?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viens no gaidītākajiem šā gada notikumiem ir Velsas prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas kāzas, kas risināsies 19. maijā. Katram attiecību sākumam ir kāds romantisks stāsts, un arī šim pārim tāds ir.

Kā informē «E!News», princi Hariju un Meganu Mārklu esot savedusi kopā Harija bērnības draudzene Violeta fon Vestenholca. Viņas tēvs ir labās attiecībās ar princi Čārlzu, Harija tēvu, un viņa jau kopš bērnības iemantojusi Harija uzticību.

Violeta un Megana kļuva par draudzenēm laikā, kad abas strādāja «Ralph Lauren» modes namā. Kā informē medijs, Megana ir bijusi daļa no Londonas smalkajām aprindām jau labu laiku, tāpēc brīvi iejutās augstākajās aprindās. Tieši Violeta bija tā, kura norunāja tikšanos Harijam un Meganai, jo zināja, cik ļoti viņš vēlas sākt attiecības ar kādu īpašu sievieti.

Viņu pirmais randiņš bija 2016. gada vasarā. Aktrise kādā intervijā atklāja, ka tas bija aklais randiņš un viņa nezināja neko par savu topošo vīru. «Vienīgais, ko es vēlējos zināt, bija - vai viņš ir jauks?» atklāja Mārkla.

Kā zināms, princis Harijs un Megana Mārkla paziņoja par saderināšanos pērnā gada novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu