Jauns vārds mūzikā: «Visas taisnības»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Raimonda Paula un Imanta Ziedoņa daiļradei veltītā projekta «Visas taisnības» (mūziķis Raimonds Gusarevs un DJ Monsta) muzikālā apvienība izdod pirmo singlu «Nenes zvaigznes istabā», kuru izpilda mūziķis Goran Gora.

Apvienība piešķīrusi jaunu skanējumu Raimonda Paula dziesmām ar Imanta Ziedoņa vārdiem. Pirmo singlu «Nenes zvaigznes istabā» no gaidāmā «Visas Taisnības» albuma izpilda mūziķis Goran Gora. Dziesmu «Nenes zvaigznes istabā» var noklausīties un lejuplādēt šeit projekta «Bandcamp» vietnē.

Jaunas aranžijas ir tapušas arī citām Raimonda Paula dziesmām ar Imanta Ziedoņa vārdiem, tostarp «Dziesmiņa par prieku», «Lapsenes nāve», «Kā svece deg» un citām, kuras izpilda mūziķi Goran Gora, Māra Upmane-Holšteine, Elizabete Vētra, Edavārdi un citi.

«Piešķirt jaunu skanējumu Raimonda Paula dziesmām ir izaicinājums. Esmu priecīgs, ka esmu daļa no šā izaicinājuma un ar mani kopā ir Uldis Cīrulis jeb DJ Monsta, kurš ir sava aroda meistars, un labāku kompanjonu nevar vēlēties - mums ir kopīgs redzējums par dziesmu skanējumu un projektu kopumā,» tā Raimonds Gusarevs.

«Mani vienmēr ir uzrunājusi septiņdesmitajos gados radītā Raimonda Paula mūzika, kurā sadzirdami dažādi muzikāli eksperimenti un uzdrīkstēšanās. Veidot jaunas aranžijas Raimonda Paula mūzikai ir ļoti atbildīgs darbs — ir jābūt kvalitātei, ir jābūt mūsdienu elpai un vienlaikus - cieņai pret pagātni,» par savu dalību «Visas taisnības» projektā saka DJ Monsta.

Projekta koncerti un izstāde norisināsies 2., 3. un 4. martā RISEBA Arhitektūras un mediju centra H2O6 Aisteres zālē, Ūdens ielā 6, Rīgā. Būs skatāma arī multimediāla izstāde, kura apmeklētājiem būs pieejama koncertu norises dienās bez maksas visas dienas garumā.

Biļetes uz koncertiem iepriekšpārdošanā ir pieejamas ekase.lv. Biļešu cena 19 eur un 22 eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu