Seriālam «Svešā seja» otrajā sezonā pievienojas jauni aktieri!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29. janvārī «TV3» ekrānos atgriezīsies pašmāju seriāls «Svešā seja». Papildus jau iemīļotajiem seriāla personāžiem skatītājus pie televīzijas ekrāniem otrajā sezonā priecēs arī jauni tēli, kurus atveidos sabiedrībā iemīļoti aktieri: Indra Burkovska, Andris Bērziņš, Iveta Pole, Mārtiņš Egliens un Egils Melbārdis.

Seriāla «Svešā seja» producenta Baiba Saleniece atklāj, ka «seriāla otrā sezona būs bagātīga ar pārsteigumiem – būs lielas rokādes scenārijā, jauni tēli un gaidāmas arī ievērojamas vizuālās pārmaiņas. Jaunajā seriāla «Svešā seja» sezonā lielāku skatītāju uzmanību pievērsīsim galveno varoņu uzvedībai, akcentējot mīlestību, savstarpējās attiecības un ģimenes vērtības. Vizuālās pārmaiņas būs ne tikai, pievienojoties jauniem personāžiem, bet mainot arī vizuālo noformējumu, jo seriāls tiks bagātināts arī ar dabas ainavām.»

Līdztekus jau iemīļotajiem seriāla varoņiem Henrijam Muižniekam (Zigurds Neimanis), Ērikai (Vita Vārpiņa), Bruno (Niklāvs Kurpnieks), Džeinai (Elīna Avotiņa), Madarai (Dārta Daneviča) u.c. seriālam pievienosies arī citi sabiedrībā iemīlēti aktieri. Pirmie no tiem Indra Burkovska, Andris Bērziņš, Iveta Pole, Egils Melbārdis un Mārtiņš Egliens.

Indras Burkovskas atveidotā Margrieta ir sieviete labākajos gados, kura ātri iemīlas, ir vērīga, pozitīva, enerģiska, ļoti valdonīga, runātīga un atvērta pret visiem.

Verners, kura ādā iejutīsies Andris Bērziņš, ir talantīgs, gudrs, elegants, daiļrunīgs, radošs, bet tajā pašā laikā arī slinks un savtīgs šefpavārs.

Iveta Pole seriālā attēlos Lauru - sievišķīgu, komunikablu, bet reizēm cinisku plastisko ķirurģi, kuras sirds ir aizņemta.

Egils Melbārdis iejutīsies temperamentīga, harismātiska, apsviedīga neprecētā Kristapa lomā, kurš ir labas dzīves tīkotājs, bet ir kāds āķis – to viņš nav gatavs izbaudīt ar godīgu darbu.

Mārtiņa Egliena atveidotais Alberts ir ļoti atbildīgs, kautrīgs un nedrošs vīrietis četrdesmitgadnieks. Jaunie personāži paspilgtinās un mainīs seriāla notikumu gaitu, vairāk akcentējot romantiku, mīlas trijstūru un ģimenes attiecības, kriminālo sižeta līniju atstājot otrajā plānā.

Seriāla «Svešā seja» otrā sezona kanālā TV3 no 29. janvāra darbdienās plkst.20.20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu