Slavenību ielenkumā Jūlija Dmitrenko prezentē savu otro personālizstādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2018.gada 11.janvārī «Happy Art museum» norisinājās fotogrāfes Jūlijas Dmitrenko jeb JD Photography otrās personālizstādes «Fotografējot zīmēju» prezentācija.

Dmitrenko, izvēloties par savas izstādes tēmu slavenus mākslas darbus, ne tikai atdzīvināja pasaules mēroga gleznas, bet ar savu unikālo redzējumu un Latvijā pazīstamu cilvēku piedalīšanos padarīja šos šedevrus vēl interesantākus, mūsdienīgākus un oriģinālākus.

Apmeklētājus pārsteidza grupas «J.D» uzstāšanās, kurā ģitāru spēlēja arī Jūlijas vīrs Igors. Pirms gada Jūlija un Igors kļuva par vecākiem dēliņam, bet tas netraucē ne jaunajam tēvam, ne jaunajai māmiņai nodoties radošajām izpausmēm.

Viesu vidū bija redzami daudzi izstādes dalībnieki - balerīna Evelīna Godunova, Latvijā populārākā lielo izmēru modele un Ukrainas šova «Модель XL» žūrijas pārstāve Tatjana Mackeviča, Martas balles organizatore Svetlana Leva, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, dziedātāji Alekss Silvērs un Liera Štein, seksa eksperts Edgars Torreto un citi.

Vakara izskaņā Jūlija neslēpa - bilžu veidošana izstādēm ir radoši grūts process, bet jaunā fotogrāfe apsolīja, ka viņas otrā personālizstāde nebūs pēdējā.

Pirmā Jūlijas izstāde norisinājās 2016.gada 14.aprīlī Rīgas restorānā «Majestic», kur daudzas sabiedrībā pazīstamas personas iejutās dažādu filmu varoņu tēlos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu