Ģirts Ķesteris skaidro aiziešanu no «Svešās sejas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Janvāra sākumā Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris paziņoja, ka nefilmēsies TV3 seriāla «Svešā seja» otrajā sezonā. Skatītāji ir neizpratnē par šādu pavērsienu, tomēr Riharda Muižnieka lomas atveidotājs Ķesteris atklāj, ka nesēro par šo lēmumu.

Ķesteris izdevumam «Vakara Ziņas» atklāj, ka viņa aiziešanai no seriāla bijis loģisks skaidrojums. «Man liekas, ka katram stāstam ir sākums un beigas. Šajā gadījumā man liekas, ka Riharda Muižnieka tēls, kuru es atveidoju, bija gana spilgts visā šajā periodā. Domāju, ka iezīmējās ļoti skaidra līnija, ka esmu nospēlējis šo stāstu. Nekāda cita iemesla nav,» lakonisks ir Ķesteris. «Vai es atgriezīšos tieši seriālā «Svešā seja», ir jājautā radošajai komandai un scenārija autoriem, nevis man. Visu izlemj scenārija autori,» turpina aktieris.

Aktieris paļaujas uz komandu un Muižnieku ģimenes lomu atveidotājiem, ka viņi lieliski spēs turpināt darīt iesākto.

Jau vēstīts, ka Ķesteris pirmo reizi par aiziešanu no seriāla publiski paziņoja izdevumam «Ievas Stāsti». «Jā, varat tā rakstīt - Ģirtu Ķesteri mēs vairs neieraudzīsim šajā seriālā un ar matiem,» atklāja aktieris.

«Svešā seja» darbdienu vakaros aizstājis skatītāju iemīļoto «UgunsGrēku», kurš noslēdzās 19. maijā. 17 sezonu laikā tika safilmētas vairāk nekā 1200 sēriju, kurās piedalījušies teju 200 aktieri.

Seriāla veidotāji ir pieredzes bagātā «UgunsGrēka», «Ēnu spēļu» un citu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa. Visas vasaras garumā seriāla filmēšanas komanda strādāja bez atelpas, lai, sākoties rudens sezonai, skatītāji turpinātu ierasto vakara rituālu – katru darbdienas vakaru sekot līdzi pašmāju seriāla kaislībām un piedzīvojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu