Alise Haijima pēc «X Faktora» pozē seksīgā fotosesijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Alise Haijima pēc dalības šovā «X Faktors» turpina muzicēt, kā arī aktīvi lietot sociālo vietni «Instagram».

Alises sekotāju skaits pieaudzis līdz teju 8 tūkstošiem un jaunā meitene saviem atbalstītājiem neliek vilties - pavisam nesen viņa publiskojusi foto no kādas īpašas sesijas, kurā viņa lepni izrāda savas slaidās kājas.

Daiļava pie publiskotā foto atzīst, ka agrāk viņa reti smaidījusi, tomēr tagad «pārmaiņas dzīvē un jauniepazītie cilvēki nometa to atsvaru, kas neļāva maniem lūpu kaktiem rauties augšup,» tā Alise.

Kā zināms, Alisi šovā «X Faktors» izbalsoja īsi pirms fināla. «Izskatās, ka daudzi bija pat ļoti nikni, ka izstājos no šova. Tajā pašā vakarā kinostudijā bija bērni, kuri raudāja par manu aiziešanu no šova,» sarunā ar TVNET atklāja talantīgā daiļava.

Šovā uzvarēja Arturs Gruzdiņš, kurš balvā saņēma sadarbību ar «Sony Music» Somijā un 10 000 eiro naudas balvu. Otrajā vietā ierindojās Līga Rīdere, bet trešajā - Adriana Miglāne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu