Hloja Kardašjana atklāj privātas detaļas par grūtniecību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne un uzņēmēja Hloja Kardašjana pērnā gada izskaņā paziņoja, ka ir pirmā bērniņa gaidībās. Daiļā Hloja šā gada sākumā ir viesojusies vairākos sarunu šovos, kuros atklājusi detaļas par savu grūtniecību.

Sarunu šovā «Ellen» Hloja pastāstīja, ka viņa ir sestajā grūtniecības mēnesī, bet gaidāmā mazuļa dzimumu joprojām nav noskaidrojusi.

Vaicājot, kādu vārdu viņa vēlas dot bērniņam, Kardašjana sacīja - ja tas būs zēns, tad viņam tiks dots tēva vārds - Tristans Tomsons juniors -, bet ja meitenīte, tad viņas vārds sāksies ar burtu K vai T. Tāpat Hloja zināja teikt, ka dzemdības notiks Klīvlendā, Ohaio, ASV.

Gaidāmā bērna tēvs ir NBA basketbola kluba Klīvlendas «Cavaliers» spēlētājs Tristans Tomsons, kuram šis būs otrais bērns - viņš ir tēvs dēlam, kurš pasaulē nāca 2016. gada decembrī no iepriekšējām attiecībām ar Džordanu Kreigu. Hloja atzina, ka viņš ir labākais tēvs pasaulē un pret topošo māmiņu izturas ar lielu mīlestību.

Kardašjana, kuru vieno romantiskas attiecības ar basketbolistu kopš 2016. gada vasaras, šovā pastāstīja, ka vēlas apprecēties, tomēr nekas konkrēts vēl nav izlemts.

❥ Mom and Dad ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iepriekš Kardašjana bija precējusies ar basketbolistu Lamāru Odomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu