Vai Intars Busulis šogad kļūs jau par četru bērnu tēvu?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Pašmāju mūziķim Intaram Busulim pietuvinātas personas žurnālam «Privātā Dzīve» atklājušas, ka viņa sieva Inga Staško-Busule ir abu ceturtā bērna gaidībās.

Informācija par šo priecīgo notikumu izskanējusi arī 23. decembrī Arēnā Rīga, kur krievu dziedātāja Jeļena Vaenga skatītāju priekšā apsveica savu dueta partneri.

Lai gan pats Busulis izdevumam šo faktu noliedz, šī nebūtu pirmā reize, kad dziedātājs apzināti slēpj faktu gaidāmo ģimenes pieaugumu.

Busuļu ģimenē pašlaik aug trīs bērni - Lenijs (15), Emilija (10) un Amelija (4).

Kā zināms, Busulis ir mūziķis, dziedātājs un trombonists, kurš pirmo plašo atpazīstamību guva, piedaloties konkursā «Eirodziesma 2002» ar komponista Raimonda Tiguļa projektu «Caffe», savukārt pāris gadus vēlāk mūziķis uzvarēja starptautiskajā konkursā «Jaunais vilnis». Busulis piedalījies arī dažādos mūziklos, koncertuzvedumos, starptautiskos džeza festivālos, kā arī Krievijas muzikālajos šovos.

Pašlaik viņš ir grupas «Intars Busulis & Abonementa orķestris» solists un sadarbībā ar latviešu komponistu Kārli Lāci radījis kopumā sešus soloalbumus – pēdējais no tiem ir «Nākamā pietura», kas arī izvirzīts Zelta diska godalgai. Tāpat viņš piedalījies Lāča mūzikla «Oņegins» izrādēs Dailes teātrī un albuma «Lāču tēta dziesmas» ierakstā.

2017. gadā Busulis TV ekrānos bija redzams arī talantu šovā «X Faktors», kurā darbojās kā žūrijas loceklis un mentors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu