Publiskots pirmais Ronaldu ģimenes foto ar jaundzimušajiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/georginagio

Portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu šis gads bijis ražīgs - viņš kļuvis par tēvu dvīņiem un kopā ar draudzeni, modeli Džordžīnu Rodrigesu sveicis pasaulē arī abu pirmo kopīgo bērniņu - meitu.

Crear contigo el amor y hacer contigo la vida

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Sociālajā vietnē «Instagram» slavenā futbolista mīļotā sieviete publiskojusi ģimenes foto, kurā redzamas visas Ronaldu atvases - vecākais dēls Krištianu Ronaldu juniors, dvīņi Mateo un Eva, kā arī jaunākā meitiņa Alana Martina.

Kā jau zināms, šā gada jūnijā surogātmāte Ronaldu dāvāja dvīņus, bet Rodrigesa par māmiņu kļuva šā gada novembrī.

Tāpat Portugāles futbola izlases un Spānijas kluba Madrides «Real» kluba zvaigzne Krištianu Ronaldu decembra sākumā otro gadu pēc kārtas un piekto reizi karjerā saņēma prestižo «Ballon d'Or» jeb «Zelta bumbas» balvu, atkārtojot argentīnieša Lionela Mesi rekordu - izdevuma «France Football» aptaujā par gada labāko futbolistu Eiropā Ronaldu pārspēja tieši «Barcelona» kluba spēlētāju Mesi, kā arī brazīliešu futbolistu Neimaru, kurš spēlē Francijas klubā Parīzes «Saint-Germain».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu