Māsu Šomašu jaunās dziesmas video redzams arī Lienes mīļotais vīrietis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Māsas Šomases - Kristīne, Liene un Sandra Šarlote sveic savu mammu vārdadienā, 20. decembrī izdodot kopā ierakstītu dziesmu «Tā kā brīnums», kuras mūzikas autors ir Gaitis Lazdāns, bet teksta autore - Iveta Priede. Jaunajā mūzikas videoklipā redzams arī Lienes mīļotais vīrietis Gints, ar kuru viņa pirmo reizi sabiedrībā izgāja šā gada maijā! Dziedātāja toreiz nevēlējās atklāt, kas ir viņas jaunā mīlestība, sacīdama, ka abu attiecības vēlas pasargāt.

Kristīne Šomase: «Šis ir Ziemassvētku laiks, kad piepildās vēlēšanās un sapņi. Ir tik patīkami pārsteigt tuvos un mīļos. Krāsainās pasakas, skanīgās dziesmas, krāšņi rīti, skaistās bērnības atmiņas, kopīgas tradīcijas - tas viss sasilda mūsu sirdis, un par to paldies mammai. Man ir liels prieks, ka sadarbībā ar Gaiti tika iedziedāta tieši šī dziesma. Pats iedziedāšanas proces bija viegls, dabisks un smaidu pilns. Tas bija kopīgs piedzīvojums, kas iemūžināts bildēs, video un dziesmā. Tas glabāsies mūsu atmiņās un atgādinās, cik gan forši ir būt KOPĀ!»

«Brīnumi ir ik uz soļa. Tikai tos ir jāiemācās saskatīt. Visām mammām ir svarīgi, ka bērni kopā spēj izdarīt skaistas lietas, un tieši mūsu mammas brīnums šodien piepildās. Mammu, tavs sapnis ir piepildījies! Paldies māsām par skaisto un mīlestības pilno dziedājumu. Lai katrā ģimenē skan šī dziesma ar lielu mīlestību. Lai skaisti, sirsnīgi, ģimeniski svētki! Lai kā brīnumsvecītes gaismiņas iemirdzas jūsu sirsniņas!» novēl Liene Šomase.

Savukārt trešā māsa Sandra Šarlote Šomase uzskata: «Mēs paši radām savu ikdienu, un cik tas ir forši, ka to radām tādu, kādu vēlamies! Mēs paši radām brīnumus, sajūtas, piepildām sapņus un realizējam vistrakākās savas un tuvāko idejas. Bet tas viss ir iespējams tikai tad, kad mīlam sevi un pasauli ap mums. Mīlot mēs esam radītāji un kļūstam smaidīgāki, priecīgāki, laimīgāki un padarām pasauli mirdzošāku un brīnišķīgāku. Mammu, mēs tevi ļoti mīlam! Lai TOP!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu