Trīs dienās «Dod pieci» saziedoti jau vairāk nekā 50 000

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Līdz 19. decembra plkst.18 labdarības maratonā «Dod pieci» ir ziedoti jau 51 575 eiro. Šo summu veido visi ziedojumi, kas ieskaitīti par dziesmām interneta vietnē www.dodpieci.lv, veikti caur Ziedot.lv, kā arī iegūti pirmajā stikla studijas ziedojumu kastītes inkasācijā.

Akcijas mērķis šogad ir atbalstīt ģimenes, kuras vēlas uzņemt bērnunamu bērnus. Minimālais ziedojums vismaz 5 eiro apmērā, ko par vienu dziesmu var veikt labdarības maratona mājas lapā www.dodpieci.lv, nodrošinās vismaz pusstundu praktiskas un emocionālas palīdzības atbalsta programmā «Plecs».

«Dod pieci» ir gadskārtējs labdarības maratons, ko rīko Latvijas Radio sadarbībā ar LTV un Ziedot.lv, ar SEB bankas, Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa un Latvijas Valsts Radio un Televīzijas centra atbalstu.

Labdarības maratona «Dod pieci» studijā katru dienu viesojas dažādas Latvijā zināmas personības un iemīļoti mūziķi.

Līdz pat 21. decembrim «Dod pieci» norisei 24 stundas diennaktī var sekot Latvijas Radio 5 - Pieci.lv ēterā, tiešsaistē www.dodpieci.lv un www.lsm.lv, kā arī LTV1 ēterā, kur naktīs skatāma tiešraide no Pieci.lv stikla studijas Doma laukumā. Par saziedoto summu maratona laikā ik dienu var uzzināt radio Pieci.lv ēterā un tiešsaistē, kā arī LTV1 Dienas ziņās plkst. 18.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu