Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kā jau katru nedēļu, TVNET apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

No Comments ... ? #Maestro #RaimondsPauls #LRBB #intarsbusulis #selfie #LoVe

A post shared by Intars Busulis (@intarsbusulis) on

džemperi ir manā top izvēles sarakstā ??? tos ir iespējams kombinēt praktiski ar visu. Vēl jo vairāk, ka šajā sezonā īpaši aktuāli ir apģērbi un aksesuāri ar metālisku spīdumu? Lai līdzsvarotu šo tendenci, izvēloties mirdzošus zābakus, dodu priekšroku adījumiem. Apavi ar gliteriem ir viens no koptēla akcentiem, kas ir piemēroti gan pēcpusdienas, gan vakara pasākumiem. Ja vēlos kokteiļkleitai piešķirt aktuālu detaļu-spīdīgi zābaciņi būs tieši tas, kas vajadzīgs, lai klasiku papildināt ar rotaļīgu top tendenci. Un, protams, neaizmirstu arī par plāna adījuma apģērbiem integrējot tos vakara garderobē?? вязанные изделия+ блестящие акценты моя зимная привязанность номер один? в серую погоду обуть мерцающие сапожки -это как включить лампочку?glitters make winter days shiny and bright? ✨@grandpalaceriga, you are always so hospitable? #tvpresenter #grandpalace #chihaircare #chibaltic #wavesafterwaves #hairstyle #farouksystems #manssamsung #galaxys8 + #riga #latvia

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

You know what is better than 3 Lions? One Sagittarius and 2 ??

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actress_zeltina) on

Pēc viena no maniem nesenajiem ierakstiem, par to, ka man bija uznācis skumīgs noskaņojums, vairāki cilvēki man atrakstīja, ka ir pateicīgi, ka es padalos arī ar tādām sajūtām, jo ir šķitis, ka es spēju dzīvē vienmēr būt harmoniska un priecīga. Pēc šīm vēstulēm es aizdomājos.. ? es tiešām esmu optimiste un cenšos visā un visur saskatīt labo, ☀️ bet man tas pilnīgi noteikti neizdodas vienmēr un 100% ??‍♀️, es mēdzu būt dusmīga, bēdīga, skumīga, neapmierināta, aizkaitināta, nogurusi (bieži), kā jau visi, arī ģimenē mums gadās strīdi un nesaskaņas, un bieži vien mūsu viedokļi nesakrīt un nevienmēr mēs spējam uzreiz harmoniski un mierīgi to risināt.. ??? un man šķiet, ka tas ir normāli, dabiski.. jo tāds ir dzīves plūdums ar kāpumiem un kritumiem.. Instagramu es uztveru kā platformu iedvesmai, vietu, kur dalīties ar labo un skaisto ?, tāpēc iespējams ir radies priekšstats, ka es vienmēr (!!) esmu smaidīga, priecīga un ar visu apmierināta!? Nē, tā nav, es tiešām kopumā esmu apmierināta ar savu dzīvi un ļoti pateicīga par visu, kas man ir dots, bet noteikti ne vienmēr un ne katru brīdi man izdodas par to atcerēties. Un es uzskatu, ka labi, ka tā, jo “negatīvās” jeb izaicinošās sajūtas ir attīstības un sevis iepazīšanas iespējas. Galvenais laikam nebaidīties būt īstai, patiesai un pieņemt ne tikai savu saulaino pusi, bet arī to otru ?, kurā īstenībā slēpjas vislielākais dziļums un atklāsmes. Lai mums ir drosme to ieraudzīt, iepazīt un izgaismot! ?

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Svinam Mesa “II” palaišanu tautās :))) @aakkis @mesarmesa @arstarulsmirus

A post shared by MESA (@gachoofficial) on

Māsas cenšas iepozēt. Paldies @raivosarelainens @sandrasarlote

A post shared by Liene (@liene_somase) on

A post shared by Artis Dvarionas (@artisdvarionas) on

“stay classy,sassy & little bad assy”

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu