Keitlina Dženere izstaro sievišķību, tērpusies melnā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash/Vida Press

68 gadus vecā transpersona Keitlina Dženere Holivudā iemūžināta dodamies ārā no slavenību iecienītā restorāna «Craig's», tērpusies melnā.

Dženere savām vakara izklaidēm bija izvēlējusies melnu krekliņu ar garām piedurknēm, pūkainu vesti, mākslīgās ādas bikses, melnu somu, kā akcentu izvēloties augstpapēžu kurpes ar čūskādas rakstu.

Skandalozās Kardašjanu ģimenes locekle kopš kļūšanas par sievieti ir manāmi atplaukusi un arvien vairāk izstaro sievišķību.

Kā jau ziņots, Brūss Dženers 2015. gadā paziņoja, ka ir transpersona, un mainīja savu vārdu uz Keitlinu Dženeri, bet 2017. gada janvārī veica dzimuma maiņas operāciju.

Kā zināms, Dženers 1976. gada olimpiskajās spēlēs Monreālā ieguva zelta medaļu desmitcīņā. Viņš pazīstams arī ar dalību Kardašjanu ģimenes realitātes šovā «Keeping Up With the Kardashians», kurš ēterā ir jau kopš 2007. gada.

Brūss 23 gadus pavadīja laulībā ar Krisu Dženeri – abi izaudzinājuši meitas Kailiju un Kendalu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu