Ingus Ulmanis un Brīnumskapis laiž klajā dziesmu «Jāņtārpiņi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apvienojot Aigara Voitišķa skanīgākās dziesmu kompozīcijas tradīcijas, Sabīnes Stāles vārdus, Inga Ulmaņa vokālu un Brīnumskapja vieglumu un rotaļīgumu, dziesma «Jāņtārpiņi» ved klausītāju gaisīgā stāstā, uzrunājot gan mazus, gan lielus klausītājus un skatītājus.

«Ja pilsētā elektrību Ziemassvētkos iedegtu Brīnumskapis, tad tas lūgtu to izdarīt jāņtārpiņiem. Tie māk sastāties rindā un ielēkt visās lampās, laternās, lai izgaismotu bulvārus, ielas un parkus. Iespējams, tās būs nedaudz citādas gaismiņas, kuras nestāv uz vietas, jo jāņtārpiņi dejo savu brīnumaino Ziemassvētku deju,» tā par dziesmu Ulmanis.

Iedvesmojoties no AS «Sadales tīkls» elektrodrošības aktivitātēm, Brīnumskapis šogad īpašu vērību pievērš bērnu informēšanai par elektrodrošību, elektrības pozitīvajām un negatīvajām īpašībām, kā arī māca par pareizu rīcību bīstamu situāciju gadījumos.

Decembrī Brīnumskapis aicina uz koncertiem lielākajās Latvijas koncertzālēs, lai iepazīstinātu ar Elektrisko ģimeni un Neredzamajiem draugiem, kā arī izskaitītu, cik dažādās krāsās mirgo šā gada Brīnumskapis Ziemassvētkos.

Koncerti

16.12.2017. plkst. 12.00 Liepājas Olimpiskais centrs, Rožu zāle

17.12.2017. plkst. 16.00 Ādažu kultūras centrs

22.12.2017. plkst. 14.00 Koncertzāle «Valmiera»

26.12.2017. plkst. 15.00 un 18.00 Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejs Rīgā

30.12.2017. plkst.16.00 Zemgales Olimpiskais centrs

Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu