Dreģe sēro par mūžībā devušos Valdi Liepiņu: Tas ir milzīgs trieciens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Sintija Zandersone

Aktrise un aizsaulē aizgājušā Valda Liepiņa kolēģe Olga Dreģe (79) sarunā ar žurnālu «Vakara Ziņas» pastāstīja, ka pārdzīvo par viņa pēkšņo nāvi un uzskata, ka Liepiņa radošā darbība vēl ilgi paliks sabiedrības atmiņā.

«Mums visiem tas ir milzīgs un negaidīts trieciens. [..] Viņam bija tikai 51 gads, tādēļ gribas jautāt, vai tiešām Valdim mūžs ir tik īss? Ne velti ir tāds teiciens - steidzieties mīlēt viens otru, jo dzīvības laiks ir tik īss un paliek vien pāris kurpes un telefonā neatbildētas sarunas. Domāju, ka no Valda paliks vairāk nekā kurpes un neatbildētie telefona zvani, jo viņš aiz sevis ir atstājis lomas un izrādes,» stāsta aktrise, kura šovasar uzstājās Liepiņa režisētajā izrādē «Tobāgo!».

Kā jau ziņots, aktieris un režisors Valdis Liepiņš aizgāja aizsaulē pirmdien, 4. decembra pēcpusdienā.

Liepiņš piedzima 1966. gada 16. augustā Siguldā un mācījās Siguldas 1. vidusskolā un Siguldas bērnu mūzikas skolā vijoles klasē. 1984. gadā viņš iestājās Jāzepa Vītola Latvijas valsts konservatorijas Kultūras un mākslas zinātņu fakultātes Teātra nodaļā, bet drīz pēc tam tika iesaukts obligātajā karadienestā.

Viņš strādāja Dailes teātrī no 1990./91. līdz 2014. gadam un ir režisējis, piemēram, Raimonda Paula un Māras Zālītes muzikālo izrādi «Meža gulbji», Raimonda Paula un Guntara Rača muzikālo izrādi «Leģenda par zaļo jumpravu», kā arī daudzu pazīstamu personību jubilejas sarīkojumus.

Viņš bija precējies ar aktrisi Rēziju Kalniņu. Pēc aiziešanas no Dailes teātra Liepiņš uz vairākiem gadiem bija aizgājis no sabiedrības un cieta no depresijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu