Lācēns Padingtons atgriežas uz lielajiem ekrāniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvos sirsnīga un jautra komēdija visai ģimenei «Lācēna Padingtona piedzīvojumi 2» (Paddington 2). Šoreiz filmiņas galvenais varonis, animētais lācēns Padingtons, dosies pa pēdām kādam meistarīgam zaglim.

Pēc notikumiem pirmajā filmas daļā «Lācēna Padingtona piedzīvojumi» («Paddington«) lācēns nu jau kādu laiku ir laimīgi iedzīvojies Braunu ģimenē un ir iemantojis apkaimes cilvēku cieņu un labvēlību. Tā kā tuvojas viņa tantes Lūsijas 100 gadu jubileja, Padingtons nolemj sapelnīt naudu dāvanai, kādai īpašai grāmatai, taču grāmata tiek nozagta. Lācēna piedzīvojumi ar to tikai sākas.

Ģimenes komēdijas pirmā filma saņēma skatītāju un kino nozares atzinīgu novērtējumu, sasniedzot gan augstus kases ieņēmumu rādītājus, gan vairākas nominācijas un balvas. Starp visām nominācijām un apbalvojumiem jāizceļ Lielbritānijas Rakstnieku ģildes balva par labāko scenāriju, ko saņēma filmas režisors Pols Kings, kurš arī šoreiz režisējis Lācēna Padingtona jaunos piedzīvojumus. Filmas scenārijs veidots pēc rakstnieka Maikla Bonda grāmatu motīviem.

Foto: Publicitātes

Līdzās animētajam lācēnam Padingtonam uz ekrāna būs redzamas tādas zvaigznes kā Hjū Grants, Brendans Glīsons, Sallija Hokinsa, Džims Broadbents un citi.

Filma ir skatāma oriģinālvalodā, kā arī ir dublēta latviešu un krievu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu