Rīgā atgriežas romantiskais Džeimss Blants

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20. maijā pasaules koncertturnejas «The Afterlove Tour» laikā «Arēnā Rīga» uzstāsies britu mūziķis Džeimss Blants, superhitu «You’re Beautiful» un «Goodbye My Lover» autors, informē koncerta rīkotāji «Bravo Events». Blants Rīgā jau uzstājies divas reizes.

2017. gada martā Džeimss Blants prezentēja savu piekto studijas albumu «The Afterlove», kas sekoja vairākkārt platīna statusu ieguvušajam ierakstam «Moon Landing». 2017. gada oktobrī dziesminieks devās pasaules koncertturnejā, kas ir pirmā turneja pēc vērienīgās «Moon Landing Tour» turnejas, kuras laikā divpadsmit mēnešos notika vairāk nekā 140 koncertu.

Jaunais albums ieturēts iepriekšējo Džeimsa Blanta darbu stilistikā – tas aizvien ir romantisks poproks ar viegli skumju noskaņu, tomēr vairākās kompozīcijās dzirdams kas jauns. Blantam tik raksturīgo pikanto jūtīgumu un pašironiju papildina muzikāli svaigs talantīgo viesmākslinieku skatījums, kas piedalījušies albuma tapšanā. Kopā ar Blantu pie tā strādājuši Eds Šīrans, «One Republic» vokālists Raiens Teders u.c.

Pasaules slavu Džeimss Blants ieguva, pateicoties lieliskajam singlam «You’re Beautiful», kas kļuva par mūzikas sensāciju. Britu dziedātājs, mūziķis un dziesmu tekstu autors visā pasaulē pārdevis vairāk nekā 20 miljonus albumu un 12,8 miljonus singlu kopiju. Vairākas reizes viņš bijis «Grammy» nominants un ir ieguvis virkni balvu – MTV, BRIT Awards, NME Awards, World Music Awards, Teen Choice Awards un citas.

Biļešu iepriekšpārdošana uz koncertu sāksies piektdien, 1. decembrī, plkst. 10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu