Pašmāju slavenības pulcējas Latvijā straumētākās mūzikas topa «Digitop100» atklāšanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 27. novembrī, restorānā «The Beginnings» norisinājās Latvijas mūzikas industrijas attīstībai nozīmīgs notikums – Latvijas mūzikas digitālā Top 100, saīsināti «Digitop100», prezentācija.

«Digitop100» pirmo reizi Latvijā pēc oficiāliem datiem atspoguļos Latvijas mūzikas klausītāja gaumi un Latvijā populārāko mūziku digitālajā vidē, apkopojot iknedēļas datus no pasaules lielākajām legālajām mūzikas straumēšanas un lejupielādes platformām kā Spotify, Deezer, Itunes u.c.

«Digitop100» vadītājs Oskars Lepers, atklājot prezentācijas pasākumu, uzsvēra, ka šis būs pirmais oficiālais mūzikas ierakstu pārdošanas tops Latvijā, savukārt digitālo mediju eksperts un aģentūras «New Black» vadītājs Artūrs Mednis atzinīgi novērtēja projekta ideju un tā lomu digitālo mediju kontekstā.

Pasākuma atmosfēru uzbūra Dj 24k (Jānis Ķirpis), kurš atskaņoja iepriekšējās nedēļas Top 100 aktualitātes.

Prezentācijas viesiem tika piedāvāts gards un veselīgs launags - daudzveidīgas veģetāras uzkodas, zaļais kviešu zelmeņa «šampanietis», īpašais «Digitop100» smūtijs, kā arī veselīga dzīvesveida piekritēju hits dzērienu izvēlē - kurkumas zelta latte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu