Ieva Ilvesa dēliņa pirmajā dzimšanas dienā publisko sirsnīgu foto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees/Scanpix

Bijušā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa sieva, latviete Ieva Ilvesa, sociālajā tīklā «Facebook» dalījusies ar skaistu dēliņa fotogrāfiju.

Iemūžinātajā kadrā mazais Hans savā gada jubilejā redzams rāpjamies pa kāpnēm un skatāmies tālumā.

«Pirms gada Tomass Hendriks Ilvess saņēma balvu pirmajā «Digital Freedom Festival» Rīgā. Mēs esam priecīgi, ka festivāls jau kļuvis par ikgadēju pasākumu. Tajā pašā laikā mēs svinam pirmo Hansa jubileju. Viņš virzās uz augšu,» uzņemto bildi komentē māmiņa.

Atgādinām, ka Tomasa Hendrika Ilvesa un Latvijas ierēdnes Ievas Kupces laulība tika noslēgta 2016. gada 2. janvārī Hallistes baznīcā, Igaunijas Vīlandes apriņķī. Pēc kāzām Ieva pieņēma vīra uzvārdu.

Ilvesam no pirmās laulības ar amerikāņu psiholoģi Meriju Buloku ir 1987. gadā dzimis dēls Lūkass Kristjans un meita Jūlija, kas dzimusi 1992. gadā. Igaunijas prezidentam ir arī 2003. gadā dzimusi meita Kadri, kuras māte ir viņa otrā sieva Evelīna Ilvesa.

Ievai Ilvesai no iepriekšējām attiecībām ir dēls Ralfs Jānis un meita Izabella.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu