Šovakar tiks noskaidroti «X Faktora» finālisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Klāt ilgi gaidītais mirklis – TV3 šova «X Faktora» finālistu noskaidrošana, kas rādās ne vien aizraujoša, bet arī gluži neparedzama cīņa! Pusfinālā tiksies vien četri spēcīgākie un tautā iemīlētākie pretendenti – Arturs Gruzdiņš no Rūjienas, Adriana Miglāne no Bauskas, Līga Rīdere no Cēsīm un vokālā grupa «Tautumeitas». Katrs pretendents sola darīt, ko var, lai iekvēlinātu skatītāju sirdis, tā iegūstot iespēju cīnīties lielajā finālā!

Svētdien, 26. novembrī, Rīgas Kinostudijā šovā «X Faktors» norisināsies pusfināls, kurā četri palikušie pretendenti ir apņēmības pilni cīnīties līdz galam. Pusfinālam pretendenti sagatavojuši divus dažādus priekšnesumus – divas pilnīgi jaunas dziesmas, bet kādā interesantā veidā uzlabotas un papildinātas.

Pusfinālu atklās Arturs ar britu sintpopa apvienības no Mančestras – «Hurts» dziesmu «Stay», tad sekos «Tautumeitu» uznāciens, kurā grupas dalībnieces izpildīs Serdžio Mendeza (Sergio Mendez) un «Brasil 66» dziesmu «Mas Que Nada», pēc tam uzstāsies Līga ar Latvijā mīlētās grupas «Turaidas roze» dziesmu «Svētku diena», bet pirmo apli noslēgs Adriana ar Britnijas Spīrsas (Britney Spears) dziesmu «Baby one more time».

Otrajā uznācienā Arturs izvēlējies izpildīt komponista Imanta Kalniņia dziesmu «Elpo», bet «Tautumeitas» ar dziesmu «Neviens mīļi tā nebrauca». Līga uzrunās ar kantrī mūzikas leģendas Dollijas Pārtones (Dolly Parton) dziesmu «Jolene», savukārt Adriana izpildīs Jāņa Stībeļa dziesmu «Tikai Tev».

Šovakar ikvienu klātesošo priecēs arī viesmākslinieki – Intars Busulis un Reinis Sējāns, kā arī klasiskās mūzikas huligāni – grupa «DaGamba».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu