Marta Grigale prezentējusi savu debijas EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

22. novembrī dziedātāja, konkursa «Supernova» dalībniece un radio «Pieci.lv» personība Marta Grigale klausītājiem nodeva savu debijas mazalbumu (EP) «Pai pai». Tajā iekļautas piecas dziesmas latviešu valodā - jau iepriekš izdotie singli «Bez 5 minūtēm» un «Pai pai», kā arī trīs jaunas, vēl nedzirdētas dziesmas. Visu dziesmu mūzikas un teksta autore ir Marta Grigale. Albums tapis, sadarbojoties ar producentu Reini Sējānu.

«Pai pai» prezentācija notika 22. novembrī 19:00 K.K. fon Stricka villā, kuplā draugu un mūzikas mīļotāju lokā. Koncerta laikā Marta Grigale kopā ar pianistu Jāni Miltiņu, ģitāristu Dmitriju Tarasovu un bundzinieku Kasparu Grigali izpildīja visas mini albuma dziesmas dzīvajā versijā. Pasākumā uzstājās arī īpašie viesi – grupa Franco Franco.

Mūziķis un mini albuma producents Reinis Sējāns prezentācijā sniedza runu, apgalvojot, ka «ir bauda strādāt ar mūziku, kas ir patiesa un nāk no sirds», bet pati Marta atzina, ka, izdodot šo albumu, ir piepildījies viens no lielākajiem bērnības sapņiem.

Albums izdots gan CD, gan digitālā formātā un ir pieejams visās lielākajās digitālās straumēšanas vietnēs, tai skaitā Spotify un iTunes, kā arī drīzumā būs pieejams lielākajos mūzikas veikalos Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu