Atvērs Kārļa Krēsliņa grāmatu «No lauku puikas līdz ģenerālim»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

22. novembrī pl.16 Kara muzejā (Smilšu ielā 20) notiks Kārļa Krēsliņa jaunās grāmatas atvēršana. Šī ir jau otrā Kārļa Krēsliņa dokumentālā grāmata, kas veltīta Latvijas simtgadei, atainojot savas dzimtas gaitas un vienlaikus parādot dažādus notikumus no mūsu valsts vēstures.

«Gaidot Latvijas simtgadi, katram Latvijas iedzīvotājam vajadzētu dot savu artavu Latvijai un attiecināt uz sevi teicienu "Es esmu Latvija". Mēs, Latvijas iedzīvotāji, visi kopumā esam Latvija. Viena no iespējām ir rakstīt par savu dzimtu, ģimeni un saviem novadniekiem, tā veidojot mūsu Tēvzemes hroniku nākamajām paaudzēm," atklāj ģenerālis Kārlis Krēsliņš.

Grāmatas izdevējs ir apgāds «Jumava".

Kārlis Krēsliņš dzimis 1945. gada 13. aprīlī, bijis Latvijas NBS Apvienotā štāba priekšnieks, Nacionālās aizsardzības akadēmijas rektors, Aizsardzības zinātņu pētnieciskā centra vadītājs, profesors, Latvijas pārstāvis NATO padomnieku grupā, ap 90 zinātnisko rakstu un pētījumu par radiolokāciju autors, žurnāla «Militārais Apskats" redakcijas kolēģijas priekšsēdētājs, pēdējā laikā aktīvi pievērsies amatpersonu politiskās atbildības aktualizācijai, lai panāktu, ka politiķi par savu rīcību uzņemtos reālu atbildību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu