Vasarā Siguldas estrādē uzstāsies norvēģu gurpa «A-ha»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2018. gada 17. jūlijā ar koncertu Latvijā pēc divu gadu pārtraukuma atgriezīsies Norvēģijas sintpopa grupa «A-ha». «A-ha» koncerts notiks Siguldas pilsdrupu estrādē, informē «FBI» un «Positivus Music».

Trīsdesmit pieci gadi uz skatuves – norvēģu grupa šajā laikā ir paguvusi daudz ko, tostarp kļūt par Norvēģijas eksportētāko supergrupu, nospēlēt tūkstošiem koncertu visā pasaulē, tostarp Latvijā, kā arī uz visiem laikiem atvadīties no koncertu apmeklētājiem. Tomēr īstai mīlestībai pret mūziku tā vienkārši nevar pateikt «stop». Nupat MTV Unplugged sērijā klajā nācis «A-ha» akustiskais albums «Summer Solstice», un nākamgad mūziķi ar jaunu elpu iestartēs pasaules turneju, kurā akustiskais izpildījums mīsies ar koncertu sēriju Electric Summer.

Albums «Summer Solstice» tika ierakstīts 2017. gada vasaras saulgriežu laikā pavisam nelielā koncertzālē uz vientuļas salas pie Norvēģijas rietumkrasta, turklāt klātesoši bija vien 250 klausītāji, kuriem uz stingrāko bija noliegts koncertā ienest jebkādas ierakstu veikt spējīgas ierīces, tostarp mobilos telefonus.

Biļetes uz koncertu no 17. novembra «Biļešu servisa» tīklā.

Grupa «A-ha» dibināta 1982. gadā. «A-ha» populārākais hits ir «Take On Me», kas tika izdots 1985. gadā.

Pēdējo reizi grupa Rīgā uzstājās 2016. gadā. Pirms tam 2010. gadā ar «atvadu koncertu» un 2002. gadā Mežaparka estrādē vairāk nekā 30 000 fanu priekšā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu