Juris Šteinbergs izīrē divistabu dzīvokli Rīgas centrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Zane Bitere

TV seja un pasākumu vadītājs Juris Šteinbergs (52) novembrī sociālajā tīklā «Facebook» atkārtoti publiskoja sludinājumu, kurā piedāvāja jebkuram īrēt viņa dzīvokli Latvijas galvaspilsētas centrā.

60 kvadrātmetrus plašajā un nesen remontētajā trešā stāva dzīvoklī, kas atrodas Krišjāņa Valdemāra un Zirņu ielu krustojumā, ir divas izolētas istabas, aprīkota virtuve, veļasmašīna un iebūvēts skapis. Kāpņutelpa ir slēdzama un pagalmā atrodas brīva vieta īrnieka automašīnai. Lai dzīvotu šajā īpašumā, mēnesī jāmaksā 375 eiro par īri, kā arī jārēķinās ar komunālajiem maksājumiem - vasarā ap 50, ziemā ap 130 eiro.

Daži komentētāji pauduši sajūsmu par asprātīgo uzlīmi uz labierīcību durvīm, kā arī paspējuši piedāvāto cenu nosaukt par pārāk augstu. «Tā ir Vācijas cena, žēl tikai, ka ne Vācijas kvalitāte,» uzskata kāda slavenības sekotāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu