Slavenības mirdz Agatas Kristi romāna ekranizācijas pirmizrādē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reuters/sc

Ceturtdienas vakarā Londonā notikusi rakstnieces Agatas Kristi romāna «Murder on the Orient Express» («Slepkavība Austrumu ekspresī») jaunākās ekranizācijas pirmizrāde. Uz sarkanā paklāja kāpa tādas zvaigznes kā Džonijs Deps (Johnny Depp), Penelope Krusa (Penelope Cruz), Vilems Defo (Willem Dafoe), Kenets Brana, Džūdija Denča (Judi Dench), Mišela Feifere u.c.

Iepriekšējā kino adaptācija iznāca 1974. gadā, un tajā spēlēja daudzi tolaik ļoti slaveni aktieri, tostarp Lorēna Bekola, Alberts Finnijs, Ingrīda Bergmane, Šons Konerijs, Vanesa Redgreiva un Maikls Jorks.

Foto: reuters/sc

Jauno versiju uzņēmis režisors un aktieris Kenets Branags, kurš arī spēlē izmeklētāja Erkila Puaro lomu.

82 gadus vecā Denča filmā atveido krievu aristokrātu pēcteci Natāliju Dragomirovu, savukārt Deps noslepkavotā Semjuela Račeta lomu.

Foto: Reuters/Scanpix

Anotācija: Ceļojums vienā no krāšņākajiem Eiropas vilcieniem pārvēršas vienā no sarežģītākajām un visaizraujošākajām mīklām kriminālistikas vēsturē. Savā kupejā miris tiek atrasts noslēpumainais amerikāņu miljonārs Rečets, un nav šaubu, ka slepkava ir viens no pasažieriem. Kamēr puteņa dēļ vilciens ir apstājies un nošķirts no ārējās pasaules, detektīvam Erkilam Puaro ir jānoskaidro slepkava, pirms tas uzbruks atkal.

Džonijs Deps
Džonijs Deps Foto: reuters/sc
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu