Lauris Reiniks starp koncertiem sildās Libānā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/laurisreiniks

Pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks, kurš šajā rudenī devies koncerttūrē pa visu Latviju, pamanījies aizbēgt uz pāris dienām prom no Rīgas, lai dotos ceļojumā uz Libānu.

??Beirutā un Libānā viss ir droši un uztraukumam tur braukt nav pamata! Kara sekas vēl ir redzamas daudz kur (militārā klātesamība arī jūtama, bet SARGĀ), bet pilsēta atjaunojas joprojām un to ir interesanti redzēt. Modernā arhitektūra sajaukumā ar drupām un senajām celtnēm. Jāpiebilst, ka, ja esat bijuši Izraēlā un pasē jums ir Izraēlas vīza vai zīmogs, tad Libānā jūs visticamāk neielaidīs. Man bija jauna pase un Izraēlas zīmogs palika vecajā ? Beirut and Lebanon is all safe and there should be no worries to visit this country. War consequences are still visible in many places but the city is constantly renovating and re-building and it is interesting to see it. Modern architecture mixed with ruins and old architecture. One note- if you have Israeli stamp or visa in your passport, your entry in Lebanon will be denied. I had a new passport, so my Israeli stamp left in the old one ? #beirut #lebanon #middleeast

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Reiniks sociālajā vietnē «Instagram» publiskojis foto un video, kurā redzams tērpies vien īsā krekliņā un šortos.

Dziedātājs foto aprakstā raksta, ka Libānā ir droši un uztraukumam uz turieni doties nav pamata!

«Kara sekas vēl ir redzamas daudz kur (militārā klātesamība arī jūtama, bet SARGĀ), bet pilsēta atjaunojas joprojām un to ir interesanti redzēt. Modernā arhitektūra sajaukumā ar drupām un senajām celtnēm,» savos iespaidos par Libānu un tās galvaspilsētu Beirūtu dalās Reiniks.

Kā zināms, Reiniks koncertšovu «Es domāšu par tevi» atklāja 14. oktobrī un kopumā tas izskanēs 12 Latvijas pilsētās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu