Snūps izdomājis, ka uz albuma vāka jāliek Trampa līķis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Martā nelielu skandālu mūzikas industrijā sacēla ASV prezidenta Donalda Trampa un repera Snoop Dogg konflikts. Tramps asi kritizēja repera jauno klipu, kurā Tramps attēlots kā klauns un tiek nošauts. Ko Tramps teiks par Snūpa jaunā albuma vāku, kur attēlots viņš pats un morgā gulošs Tramps?

Jaunā EP «Make America Crip Again» vāks ir atsauce uz cita repera - Ice Cube 1991. gada plates «Death Certificate» vāku. Uz Ice Cube albuma vāka arī redzams līķis, kuram pie kājas pielikta šilte ar uzrakstu «Uncle Sam». Albuma vāku otrdien reperis bija ievietojis savā «Instagram», taču vēlāk izdzēsis.

Pats Snūps paziņojis, ka viņa jaunajā ierakstā nav nekādu politisku manifestu, taču vienlaikus paziņojis: «Prezidents apgalvo, ka vēlas padarīt Ameriku varenu. Kāpēc tāds sviests? Viņi vēlas mūs atgriezt atpakaļ pagātnē, kur valdīja segregācija un aparteīds. Tādā gadījumā es izvēlos padarīt Ameriku vāju.»




KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu