Publiski saķildojas Jolanta Gulbe-Paškeviča un Pēteris Upelnieks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sociālajā tīklā «Facebook» vētru sacēluši pašmāju mūziķi Jolanta Gulbe-Paškeviča un Pēteris Upelnieks - abi apmainījušies ar asiem vārdiem.

Džeza dziedātāja publiskojusi ierakstu, kurā pauž savu viedokli par tiem, kuri interneta mediju komentāros publiski slikti izsakās par citiem.

«Biju piemirsusi, ka cilvēki var būt tik slimi. Sen nebiju lasījusi komentārus, nejauši uzdūros par sevi... Ko es tik neuzzināju? Var smieties un raudāt vienlaikus. Paldies, ka «apgaismojāt». Bet, ja godīgi, vienmēr esmu gribējusi satikties aci pret aci ar šiem «vēmējiem»... Man arī būtu ko teikt! Noteikti, 100% esmu pārliecināta, ka esat totāli lūzeri savā dzīvē! Jo otru cilvēki aplej ar samazgām tikai tie, kas paši ir nulles,» sociālajā tīklā «Facebook» ceturtdien, 2. novembrī, raksta dziedātāja.

Dziedātājs un bijušais grupas «PeR» dalībnieks Pēteris Upelnieks, izlasot Gulbes-Paškevičas ierakstu, raksta, ka ar viņas teikto, dziedātāja parādījusi, ka «ir tāda pati, kā visi citi komentētāji».

«Tiešām, cilvēki ir slimi, ja lasa komentārus un pēc tam vēl raksta postus šeit, «Facebook», un pēc tam vēl atrodas tādi kā es, kuri to visu komentē... (..) Žēl tevis, Jolantiņ... Cik mīļa tā jūsu cilvēcība un uztraukšanas par savu tēlu. KOMISKI. (..) Kamēr tu pieņemsi tikai labo un skaisto - tikmēr tevi arvien vairāk ietekmēs šādi «idioti» kā es. Jūs garīgi vēl esat mazi bērniņi,» tā uz dziedātājas ierakstu atbildējis Upelnieks.

Jolanta atbildi nav palikusi parādā un turpina, rakstot: «Pat negribu iesaistīties ar tevi demagoģiskā diskusijā... Tu esi provokators un demagogs! Tu kaut ko nesaproti, tikai mēģini izlikties ka zini... Šoreiz tiešām apstājies! Man nav laika ar tevi diskutēt!»

Jolantu metušies aizstāvēt viņas sekotāji, tai skaitā, dziedātāja Laura Raila, sakot, ka šī nav pirmā reize, kad Upelnieks publisko neapdomīgus komentārus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu