Alina Keller: viena diena Instagram zvaigznes dzīvē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Kad neskaitāmās vietās apskatāmas Riga Fashion Week fotogrāfijas, kurās redzami ne tikai modeļi un dizaineri, bet arī modes blogeri un Instagram zvaigznes, daudziem rodas jautājums – ko īsti dara modes blogeris? Alina Keller, kas lepojas ar vairāk nekā 45 tūkstošiem Instagram sekotāju, atklāj, ka blogs un Instagram konts ir viņas bizness un tajā tiek ieguldīts gan laiks, gan nauda. Par savu darba dienu blogere apgalvo: «Droši varu teikt, ka mana ikdiena nelīdzinās lielākajai daļai cilvēku.»

Blogere atzīst, ka šīs profesijas dēļ ikdienā nepārtraukti jārūpējas par ārējo izskatu, jāuztur sevi formā un jābūt gatavai labi izskatīties jebkurā brīdī. Dažreiz ir ļoti grūti izvēlēties tērpu, bet jārēķinās, ka sekotāji gaida interesantas apģērba kombinācijas, neatkarīgi no tā, kā blogere jūtas. Tāpat kā citiem modes vēstniekiem, arī Alina Keller tas ir ikdienas darbs, kam nepieciešams nopietns ieguldījums.

Foto: Publiciātes foto

«Ik dienas sekoju pasaules jaunumiem un slavenībām, apkopoju informāciju un pielāgoju to tēlam, saglabājot savu individuālo stilu,» stāsta Alina Keller, norādot, ka tāpēc bez jaunākajām tehnoloģijām viņas ikdiena nav iedomājama.

«Parasti mani rīti iesākas mierīgi un harmoniski. Man nepatīk agri celties, tāpēc produktīvākais laiks noteikti ir tad, kad varu lēnā garā pamosties un, sēžot gultā ar karstu kafijas krūzi rokā, savā planšetē izveidot dienas plānu. No rīta arī pārbaudu jaunumus sociālajos tīklos, lasu e-pastus un sazinos ar klientiem un sadarbības partneriem,» stāsta blogere. Kad tas viss paveikts, viņa rūpīgi izvēlas turpmākās dienas plāniem atbilstošāko apģērbu un dodas ikdienas gaitās.

Foto: Publiciātes foto

Pusdienas Instagram zvaigzne visbiežāk bauda kafejnīcā vai restorānā, jo tādējādi iespējams ne vien uzņemt lieliskas bildes, ko ievietot Instagram kontā, bet arī izbaudīt nepiespiestu atmosfēru. Turklāt daļa no viņas ikdienas ir saistīta ar piedalīšanos dažādos dzīvesstila un modes projektos, kuriem arī jāvelta laiks.

«Tāpēc man patīk apvienot patīkamo ar lietderīgo – organizēt tikšanās ar sadarbības partneriem tieši restorānos, jo brīvā atmosfērā izdodas vislabākās un interesantākās sarunas par dzīvi un biznesu. Savukārt pēcpusdiena, manuprāt, ir labākais brīdis, kad organizēt fotosesijas blogam vai Instagram kontam,» pieredzē dalās blogere.

Foto: Publiciātes foto

Pēc pusdienām pilsētas ielas kļuvušas tukšākas, cilvēki atgriezušies darbā un jūtams miers, tāpēc šis laiks blogerei šķiet īpaši piemērots, un viņa pati atklāj: «Jūtos netraucēta! Tas man palīdz uzņemt labākas bildes.»

Vakaros neizpaliek apskaužamākā slavenību ikdienas daļa – dažādu pasākumu apmeklēšana. Visbiežāk Alina Keller apmeklē ar modi saistītus pasākumus, īpaši modes nedēļas laikā.

Foto: Publiciātes foto

Pasākumi ir dažādi, piemēram, zīmolu prezentācijas, kokteiļvakari vai ballītes. Tāpat blogere nereti apmeklē arī skaistumkopšanas tēmai veltītus pasākumus, kuros tiek prezentēti jauni produkti. Šo pasākumu laikā viņa labprāt dalās pieredzē ar saviem sekotājiem, stāstot par iemīļotākajiem produktiem vai dažādiem jaunumiem. Arī tad, ja dienas plānā nav neviena pasākuma apmeklējuma, blogere atpūšas reti.

«Ja ir iedvesma, brīvajos vakaros mēdzu rakstīt bloga ierakstus vai apmeklēju sporta zāli, jo uzskatu, ka visiem modes blogeriem jāuztur sevi formā – galu galā esam paraugs un praktiski visu laiku atrodamies uzmanības centrā,» stāsta Alina Keller.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu