«Prāta vētra» izdod jaunu dziesmu, izziņo koncertu Mežaparkā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Antons Korbīns/publicitētes

Pašmāju poproka apvienība «Prāta vētra» šodien visos mūzikas straumēšanas tīklos publicējusi jaunu dziesmu «Tevis dēļ», kas ir pirmais vēstnesis no 2018. gadā gaidāmā jaunā grupas studijas albuma.

«Dziesma ir par divām lielām mīlestībām - dievišķo mīlestību pret cilvēku, to mīloši kosmisko spēku, kas katru rītu mūs priecē ar sauli debesīs, tur upes starp krastiem un ļauj mums te būt, elpot un radīt. Un otra, protams, ir cilvēka mīlestība uz līdzcilvēku un cik daudz esam gatavi darīt viens otra (tevis/manis) dēļ, pat ja tam seko skumjš šķiršanās brīdis,» teikts grupas paziņojumā.

Lielākā daļa jaunā albuma materiāla radusies un vēl rodas Rīgā, grupas mēģinājumu telpā, kopā ar producentiem un dziesmu līdzautoriem Dāvidu Larsonu un Povelu Ulsonu no Zviedrijas (no grupas The Royal Concept). Vienā no šādām spraigām darba dienām arī radās «Tevis dēļ». Darbs pie albuma rit pilnā sparā, un «Tevis dēļ» šobrīd ir «gatavākais auglis groziņā», ar kuru puiši nepacietīgi vēlējās dalīties.

Grupa izziņojusi arī jaunā albuma koncertus, kas notiks Jelgavā (21. jūlijs), Valmierā (28. jūl.), Ventspilī (3. augustā), Daugavpilī (11. aug.) un Rīgā, atjaunotajā Mežaparka estrādē 17. augustā.

Biļetes ekase.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu