Bijušais ministrs Kastēns tagad dzīvo nabadzīgā valstī Āfrikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Bijušais īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns (46) tagad mitinās Āfrikas valstī Libērijā, ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

Viņš ceturtās nabadzīgākās pasaules valsts galvaspilsētā Monrovijā dzīvo jau apmēram mēnesi un strādā kā Eiropas Savienības algots konsultants. Kastēns izdevumam atklāja, ka lielākās problēmas pagaidām esot atrast kādu labu vietu, kur paēst, kā arī piena produktu un kārtīgas, žāvētas desas trūkums.

«Ja palasa par Libēriju internetā, rodas iespaids, ka tur cilvēki vēl joprojām staigā ar «kalašņikoviem» un mačetēm un nogalina cits citu uz ielas gaišā dienas laikā. Tie ir mīti! Libērijā tagad ir ļoti miermīlīga valsts,» žurnālam stāsta Kastēns, piebilstot, ka vēl nav juties apdraudēts savās jaunajās mājās.

Trešdien, 18. oktobrī, politiķis bija atgriezies Latvijā un tika manīts apmeklējam ārsta, sabiedriskā darbinieka un politiķa Hosama Abu Meri grāmatas «Hosams Abu Meri. Libānietis. Sirdī latvietis.» prezentāciju, kurā viesojās arī Laimdota Straujuma, Solvita Āboltiņa, Valdis Zatlers, Mārtiņš Bondars, Roberto Meloni un citas slavenības.

Kā zināms, Kastēns bija 8. un 9. Saeimas deputāts, bet pirms ievēlēšanas darbojās kā žurnālists un sabiedrisko attiecību speciālists.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu