Anna Farisa noliedz, ka vīrs viņu pametis Dženiferas Lorensas dēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Anna Farisa (40) savā oktobrī izdotajā memuārā «Unqualified» paziņoja, ka viņas bijušais vīrs Kriss Prats (38) laulības laikā nav laidis «pa kreisi» ar filmas «Passengers» partneri Dženiferu Lorensu, kaut arī uzvirmojušas baumas par neuzticību, informē «Page Six».

«Pat pirms viņi satikās, mans publicists no zila gaisa paaicināja mani malā un teica: «Anna, paklausies, viņus visu laiku fotografēs paparaci. Būs lērums bilžu, kuros viņi kopā smejas filmēšanas laukumā. Sāks parādīties dažādi stāsti par viņu attiecībām, esi tam gatava.» [..]

Mums ar Dženiferu ir draudzīgas attiecības, un viņai bija žēl par radušos situāciju, lai arī tā nebija viņas vaina. Viņa ir lieliska, bet, protams, tas ir sāpīgi un apkaunojoši, ja cilvēki saka, ka vīrs tevi krāpj, kaut arī tā nav taisnība. Tu tāpat jūties un izskaties kā muļķe,» raksta Farisa.

Aktrise «Live with Kelly and Ryan» pastāstīja, ka pēc nesenās šķiršanās viņai ar Pratu ir saglabājušās siltas attiecības: «Mēs esam labi draugi un vienmēr tādi būsim. Tā ir patiesība, tā tiešām ir. Dzīve ir pārāk īsa.»

Kā jau ziņots, slavenais Holivudas pāris par astoņus gadus ilgās laulības izjukšanu paziņoja 6. augustā. Abi turpina kopā audzināt piecus gadus veco dēlu Džeku.

Kad pāris iepazinās 2007. gadā, Farisa bija veiksmīgāka un slavenāka par savu dzīvesbiedru, taču jau vēlāk lomas tika mainītas – pateicoties filmām «Guardians of the Galaxy» («Galaktikas sargi»), «The Lego Movie» («Lego filma») un «Jurassic World» («Juras laikmeta parks») Prats tagad ir kļuvis par vienu no pieprasītākajiem Holivudas aktieriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu