Aija Auškāpa par darbu ar bijušo vīru Rogu: Dzirksteles nebūs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Grupas «Prāta vētra» menedžere un šova «X Faktors» žūrijas locekle Aija Auškāpa intervijā pastāstījusi, ka viņas vīrs, it īpaši attiecību sākumposmā, bijis greizsirdīgs uz Kasparu Rogu – viņas kolēģi un bijušo vīru.

«Sākumā, protams, viņam bija jautājumi brīžos, kad es tikos ar Kasparu vai runāju pa telefonu! Bet mums ar Dāvi bija ļoti laba saruna, kurā es izstāstīju to, kā jūtos šajā ziņā, un man šķiet, ka es viņu nomierināju un pārliecināju, ka dzirksteles nebūs. Tas, ka mums ar Kasparu labi saskan darba jautājumos, nenozīmē, ka mums jābūt kopā arī ārpus darba. Es vispār ticu vīrieša un sievietes draudzībai. Bez fiziskām attiecībām. Citādi jau traks varētu kļūt!,» sarunā ar žurnālu «Ieva» atklāja Auškāpa.

Kā zināms, Kaspars un Aija slepeni apprecējās 2004. gada otrajā pusē, bet sabiedrība šo faktu uzzināja vien nākamajā pavasarī. Pāris izlēma šķirt laulību 2006. gadā, bet jau 2007. gadā Aija satika savu pašreizējo vīru Dāvi – abi svinēja kāzas jau pēc gada.

Auškāpa ir latviešu grupas «Prāta vētra» ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja kopš 2002. gada.

Šo gadu laikā viņa ne vien producējusi grupas tūres un šovus, bet arī strādājusi pie daudzu «Prāta vētras» albumu un koncertierakstu tapšanas, un darba augļi ir vainagojušies ar zelta un platīna godalgām. Tāpat grupai organizētas vērienīgas koncerttūres pa Krieviju, Baltiju, Lielbritāniju un Īriju, ņemta dalība tādos nozīmīgos festivālos kā «Glastonberija» (Lielbritānija), «Našestvije» (Krievija), «Sziget» (Ungārija) un citos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu