Ketrela par «Sekss un lielpilsēta» kolēģēm: «Nekad neesam bijušas draudzenes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Angļu aktrise Kima Ketrela (61), kura atteikusies filmēties trešajā «Sekss un lielpilsēta» filmā, atklāja, ka viņai ar pārējām sāgas «zvaigznēm» visu šo gadu laikā nav uzturējusi tuvas attiecības, ziņo CNN.

«Mēs nekad neesam bijušas draudzenes. Mēs bijām kolēģes, un savā ziņā tas ir ļoti «veselīgi», jo tad tiek novilkta skaidra līnija starp profesionālo dzīvi, attiecībām un personīgo dzīvi,» raidījuma «Life Stories» vadītājam Pīrsam Morganam pastāstīja Ketrela, kura seriālā un filmās atveidoja karstasinīgo Samantu Džounsu.

Tāpat viņa paziņoja, ka «cilvēki no «Sekss un lielpilsēta»» un Sāra Džesika-Pārkere, viņasprāt, būtu varējuši izturēties pret viņas lēmumu arī iecietīgāk.

Jau ziņots, ka tieši Ketrelu gan fani, gan kolēģi vaino sāgas trešās filmas projekta fiasko. «Viss cauri. Mēs to nedarīsim. Esmu vīlusies. Mums bija šis skaistais, smieklīgais, sirdi plosošais scenārijs un stāsts. Vilšanās ir ne vien par to, ka vēlējāmies šo stāstu pastāstīt, bet arī tāpēc, ka skatītāji no mums to pieprasīja,» 27. septembrī izdevumam «Extra» pavēstīja Pārkere - Kerijas Bredšovas lomas atveidotāja.

Kā zināms, «Sekss un lielpilsēta» ir amerikāņu seriāls, kuru telekanāls «HBO» raidīja no 1998. līdz 2004. gadam. Seriāla turpinājums filmas versijā iznāca 2008. gadā, bet otrā daļa - 2010. gadā.

«Sekss un lielpilsēta» ir balstīts uz Kendisas Bušnelas grāmatas motīviem. Stāsts ir par četru nešķiramu draudzeņu (Kerijas, Samantas, Mirandas un Šarlotes) ikdienas dzīvi Ņujorkā un dāmu problēmām - attiecībām ar vīriešiem, seksu, intrigām, karjeru un, protams, iepirkšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu