Zināmas detaļas par avāriju, kurā cieta aktieris Džeralds Batlers

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Skotu aktieris Džerards Batlers (47) pēc ceļu satiksmes negadījuma 16. oktobrī Losandželosā, kurā viņa «Harley Davidson» motocikls ietriecās auto, sācis patiesi novērtēt dzīvi.

«[negadījums] lika man novērtēt to, ka esmu dzīvs, jo es varēju piezemēties daudzos veidos, kas būtu varējuši izbeigt manu dzīvi. [..] Es vienkārši braucu un tad kāda dāma izdomāja uzreiz no stāvvietas veikt neatļautu apgriešanos braukšanai pretējā virzienā, nonākot tieši man priekšā,» par avāriju «Entertainment Tonight» pastāstīja aktieris.

Batlers raidījumā atklāja, ka viņš ietriecās šajā mašīnā, lidoja pāri spēkratam un tad apmeta vairākus kūleņus. Viņš aprakstīja negadījumu kā «sāpīgu» - aktieris tika nogādāts slimnīcā ar vairākām brūcēm, zilumiem un nopietnu ievainojumu kājā: «Manā labajā kājā bija pieci lūzumi, daudzi citi bojājumi, plīsis menisks, bet man viss būs kārtībā.»

Kā zināms, aktieris no 27. oktobra Latvijā ir redzams filmā «Geostorm» («Supervētra»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu