Gobziņš savai trešajai meitai devis netipisku vārdu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

53 gadus vecais mūziķis un dīdžejs Roberts Gobziņš nesen kļuvis par tēti jau trešajai meitiņai, un atvasei dots visai netipisks vārds – Jūlija Amberta.

Mazā Jūlija Amberta ir Roberta un viņa sievas Madaras (36) trešā meita; vecākajai Marutai Agapei ir pieci gadi, bet vidējā Anna Marija ir trīsarpus gadus veca.

«Mūsu trešās meitiņas vārds ir Jūlija Amberta. Vecākās atklātu greizsirdību neizrāda, mīļo un priecājas par bēbīti, bet, ja savu devu uzmanības nedabū, tad skaļāk niķojas,» neilgi pēc meitas piedzimšanas savā «Facebook» profilā rakstīja Madara.

«Būs jārīko Čehova uzvedums «Trīs māsas». Meitām būs interesanti savā starpā rotaļāties un mazāk vajadzēs mammas un tēta iesaisti spēlēs,» pirms meitas nākšanas pasaulē žurnālam «Kas Jauns» stāstīja mākslinieks.

Tāpat Gobziņš izdevumam atklāja, ka joprojām cīnās ar nopietnām veselības un finansiālajām problēmām: «Nav darbaspēju, lai varētu vairāk strādāt. Lai kļūtu kaut cik vesels, man palikušas divas trīs operācijas, kādi pieci gadi medikamentu lietošana, un tad jau būs labi. Četras stundas dienā varu produktīvi strādāt un labi izskatīties. Pārējā laikā man ir atkal jāguļ un jāsaudzē sevi.»

Savukārt izdevums «Privātā Dzīve» citē Madaras eksistenciālās pārdomas: «Tu vari turpināties, ja Tev ir bērni, un Tavs pienesums būs jūtams pēctečos. (..) Tās ir Ego spēlītes, reinkarnācijas ideja ir slēptās bailes no nāves. No Ego nāves. Fiziski Tu vari turpināties tikai caur saviem bērniem.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu