Maija Silova atklāj šoruden pašu «karstāko» modes tendenci

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

TV raidījumu vadītāja un modes eksperte Maija Silova (32) sociālajā tīklā «Instagram» saviem sekotājiem atklāja, kāds apģērbs būtu jāizvēlas, lai tērptos atbilstoši jaunākajām rudens modes tendencēm.

«Lapas krīt - baloni ceļas tuvāk saulei, bet pasteļtoņi neatkarīgi no gadalaika ir viena no manām mīļākajām izvēlēm. Šajā sezonā ir aktuāls monohroms koptēls, kas paredz vienas krāsas dažādu toņu apvienojumu vienkopus. Bet, manuprāt, tas nekad nav bijis ārpus modes,» uzskata Silova.

Kā zināms, Maija plašākai sabiedrībai ir pazīstama kopš 2004. gada, kad nesen vidusskolu beigusī meitene tika izvēlēta par modes raidījuma «Defilē» vadītāju.

Silovas privātā dzīve vienmēr bijusi noslēpumā tīta, taču reizi pa reizei skaistule manīta dažādu vīriešu sabiedrībā, piemēram, ar kopā miljonāru Raimondu Elksni. Taču precējusies viņa joprojām nav.

«Es starp seksu un mīlestību lieku vienādības zīmi. Man arī nepatīk vārds «sekss», es to saucu par mīlēšanos – tas vairāk saistīts ar vārdu «mīlestība»,» savulaik kādā intervijā stāstīja Maija.

Šoreiz Jelgava? Jelgavas Sv. Trīsvienības atjaunotais baznīcas tornis?, kas majestātiski stāv pāri ikdienas steigai un trīs torņa pulksteņi nosaka savu laiku ārpus ciparnīcas robežām (skat.? galeriju) Šajā ,,ofšora" zonā ir izveidojusies harmoniska un sirreāla sala, kura ļauj izjust citus vējus un saskandināt savu dzirkštošo sajūsmu ar gadsimtiem krātām atziņām??? Restorāns ,,Marijas tornis", kā man liekas, ir piemērots ceļotājiem laikā un telpā, jo sarunas raisās par tēmām, kuras ir augstāk par prāta ,,daļu", tās aizķeras vilinošā bezsvara stāvoklī un levitē pēc sirds patikas ?‍♀️ Oranžā, ceriņkrāsa, bordo izpludināts ar persiku sapņaini rozā toni rada neierastu, bet rudenim atbilstošu salikumu #adidasbystellamccartney ? ? pureboostx #aSMC ✔ не предвосхищай и ты увидишь больше-мой настрой уже долгие годы, которому я верна и, который не пепестает меня удивлять??‍♀️? Kак букет ландышей среди каменного величия расположилось уютное место? ,,Башня Марии" в Елгавской башне церкви Св. Троицы ⭐ to keep your spirits high you need a bun⬆️, or high waisted jeans⬆️ or to visit a tower⬆️✔ #tvpresenter #autumnvibes #adidas @adidaslatvija @elkor.lv #aSMC #chihaircare #farouksystems #chibaltic #manssamsung #galaxys8 + #jelgava #marijastornis #latourdemarie #riga #latvia

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

?piens ir izlijis šīs sezonas modes stūros un nostūros? Piens nekļūdās -pienam vienmēr ir taisnība??? Baltās krāsas konotācija daudzās kultūrās ir atšķirīga, mūms tā viennozīmīgi ir skaidras apziņas un tīrības simbols??? Bet modes kontekstā, baltās krāsas integrācija apģērbā ir ātrākais veids kā panākt šīs sezonas aktuālo retro✔ noskaņu, bet izvairīties no senilā efekta (šī robeža starp modernizētu retro un vecmodīgumu ir visai trausla) Ziemas sniegbaltais vai silti pienainais ir atslēgas buramvārds, kas pavērs plašas iespējas mūsdienīga retro garderobes komplektēšanā ar ✅brūno ✅rudo✅bordo ✅haki✅briljantzaļo - brīvs ceļš mūsu fantāzijai ✔@maxmaralatvija?‍♀️ потанцуй со мной-это модный ретро, дорогой ? ?? наш хайвей, что бы одеваться в модное ретро, выбирать сочетания белого с контрастными цветами ♡ изумрудным ♡хаки ♡коричневым ♡рыжим ♡бордо ?‍♀️ White shoes&boots are back for sure a/w 2017 ?White sun is shining bright over everything? #tvpresenter #totallook #maxmara #milkshake + #smoothiegreens #autumvibes #chihaircare #farouksystems #chibaltic #manssamsung #galaxys8 + #riga #latvia

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

Pēc mūsu diskusijas par Latvijas pilīm un muižām, izvēlējos aizbraukt uz Ēdoles pili (skat.? galeriju) Pirmkārt, maršruts Rīga -Kulīdīga man ir īpaši mīļš?, otrkārt, man gribējās aplūkot pili, kurā baronu Bēru dzimta ir dzīvojusi 13 paaudzēs. Atrodoties senā pilī, gids kļūst par vakardienas un šodienas starpnieku? Ar lielu interesi vienmēr klausos teikas un nostāstus, jo manuprāt, tās ir pasakas pieaugušajiem, kuras katru reizi ļauj vaļu iztēlei☄Un nav tik būtiski vai tieši tā ir bijis patiesībā. Drīzāk, vienmēr tirda ziņkāre kā tās ir radušās, to mistiskais pirmsākums. Ieejot jebkurā pilī-jāļaujas citai realitātei??? Kur viss ir maģisks, kur anfilādē vari ieraudzīt pils spoku vai vismaz baronu Beisiku, kurš neskatoties uz cienījamo vecumu pavada pils viesus un vērīgi klausās gides Aijas stāstā. Pārliecinājies, ka viss vai lielākā daļa atbilst patiesībai - uz brīdi iesnaužas?? Der atzīmēt, ka patīkams pārsteigums bija @edolespilskrogs ? laipni&garšīgi - mājas virtuve, kas iederas pils atmosfērā? Atpakaļceļā vakariņām izvēlējos #goldingenroom Kuldīgā, moderna vieta ar plašu ēdienkarti, kur atrodama pat kumelīšu kūka? ar Kuldīgas ziedu medus saldējumu? гид Айя и барон Бейсик? провели экскурсию по живописному замку Эдоле, призрак Сибиллы в этот раз не появился ? read stories on the walls of history? #tvpresenter #autumnvibes #edolespils #kuldiga #chihaircare #farouksystems #chibaltic #manssamsung #galaxys8 + #riga #latvia

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

Uz augšu