Mūziķis Billijs Džoels 68 gadu vecumā atkal kļūs par tēti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu mūziķis un komponists Billijs Džoels 68 gadu vecumā paziņoja, ka kopā ar sievu ir sava trešā bērna gaidībās, ziņo «CNN».

Aleksa Džoela (Alexis Joel) ir viņa ceturtā sieva – paredzēts, ka pāra otrais kopīgais bērns nāks pasaulē jau novembrī.

Kā zināms, leģendārā hita «Piano Man» autora un Aleksas pirmais bērns, meita Della Rouza (Della Rose), piedzima 2015. gada augustā vien mēnesi pēc abu kāzām.

Džoelam no laulības ar otro sievu, Kristiju Brinkliju (Christie Brinkley), ir arī 31 gadu veca meita Aleksa Reja Džoela (Alexa Ray Joel).

Jau piecu prestižo «Grammy» balvu ieguvēju, šķiet, neuztrauc gaidāmās bezmiega naktis, kas viņu varētu sagaidīt. «Ar Dellu Rouzu viss bija labi. Viņa guļ visu nakti. Ceru, ka tā būs arī ar nākamo,» viņš pastāstīja «The Belfast Telegraph».

Džoels pasaulē plaši pazīstams arī ar dziesmām «Uptown Girl», «We Didn't Start the Fire», «Just the Way You Are», «New York State Of Mind», «She's Always a Woman», «The River of Dreams» un citām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu