Reiniks gatavojas koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātājs Lauris Reiniks pēc piecu gadu pārtraukuma ir sagatavojis īpašu koncertšovu «Es domāšu par tevi», kas izskanēs 12 Latvijas pilsētās. Atklāšanas koncerts notiks jau sestdien, 14. oktobrī, Vidzemes koncertzālē «Cēsis». Līdz pat gada beigām mūziķa daiļrades cienītājiem visā Latvijā būs iespēja klātienē piedzīvot neaizmirstamas emocijas, kuru radīšanā piedalīsies ne tikai pats mūziķis, bet arī dejotāji no deju studijas «Pro-X», fona dziedātājas un pavadošais sastāvs Jāņa Miltiņa vadībā, kā arī videografiku un gaismu šovs uz lielās skatuves, par ko rūpējas videoklipu režisore Aija Strazdiņa, videografiķis Māris Mīlgrāvis un skaņu un gaismu kompānija Euroshow Gata Baļuta vadībā.

Neskatoties uz grandiozo vērienu, Lauris Reiniks katru koncertu vēlas padarīt īpašu un personīgu: «Mani klausītāji jau zina, ka mani koncerti ir kā mazs randiņš, jo es mīlu kontaktēties un runāt ar savu publiku. Man būs lielisks mūziķu sastāvs, par ko es ļoti priecājos.»

Līdz ar koncertturneju tiks laista klajā arī dziedātāja 20 labāko dziesmu izlase un 50 populārāko dziesmu nošu grāmata, tādēļ programma plānota tā, lai skanētu ikvienam atpazīstamas un iemīļota melodijas. Katrs tūres vakars plānots divās daļās, un Lauris Reiniks stāsta par koncertu ideju: «Manuprāt, cilvēkiem patīk dzirdēt savas mīļākās dziesmas tieši tādas, kā tās skan oriģinālversijās. Tāpēc būs dzirdami gan laika pārbaudi izturējuši un joprojām aktuāli hiti un arī jaunākie populārākie darbi. Dziedāt līdzi varēs gandrīz visām dziesmām.»

Savukārt otrajā daļā neformālā gaisotnē ikviens interesents varēs satikt pašu mūziķi, aprunāties, saņemt autogrāfus un nofotografēties.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu