Modele Irina Šeika: Nedomājiet par vīriešiem, domājiet par sevi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ TT NYHETSBYRN

Viena no pasaules seksuālākajām sievietēm, kura spēj iekarot jebkuru modes skati, likt sevī iemīlēties pateicoties fotogrāfijām, neslēpj, ka pievilcība slēpjas pašā sievietē, seksualitāti nevar iegūt mākslīgi.

Intervijā izdevumam «Elle» zvaigzne neslēpj, ka nav ievērojusi diētas, viņa nekad neko nedara speciāli, lai tikai būtu perfektā formā, Irina labprāt ēd pīrāgus ar kāpostiem, pankūkas un pat pirms modes skatēm neierobežo savus ēšanas paradumus. Par to visu Šeika saka lielu paldies saviem vecākiem un to labajiem gēniem, kurus ir mantojusi arī viņa.

Runājot par seksualitāti Irinai ir sava teorija, ja sieviete velta sevi visu, lai iepatiktos vīrietim, nekas viņai neizdosies. Modele domā, ka galvenais ir iepatikties sev, nevajag domāt par vīriešiem, ir jādomā par sevi!

Sievietes seksualitāte neslēpjas augstpapēžu apavos, seksualitāte, tā ir iekšējā harmonija, kura atbild par to, notiks maģija vai tomēr nē. Ja cilvēkā šīs harmonijas nav tas ir ļoti jūtams.

Runājot par skaistuma noslēpumiem Šeika neslēpj, ka nekas neveido tik lielisku ādas tonusu kā sejai pielikti ledus gabaliņi – viss labais, lietderīgais ir vienkāršs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu