Modes blogere Alīna Kellere izrāda savus tērpus kādos apmeklē Parīzes modes nedēļu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Viena no populārākajām Latvijas modes blogerēm Alīna Kellere jau otro gadu pēc kārtas apmeklēja Parīzes modes nedēļu un priecēja savus portāla «Instagram» sekotājus, demonstrējot apģērbu, kādā apmeklēja modes pārbagātā pasākuma dienas.

Jau pirmajā Parīzes modes nedēļas dienā Alīna informēja savus sekotājus, ka pirmā diena, kā jau ierasts, ir visgrūtākā, tiek saņemti daudzi ielūgumi, bet paspēt uz visiem pasākumiem nav iespējams, jo visur jādodas kājām, kā nekā, braucot ar automašīnu, nākas ļoti ilgu laiku pavadīt sastrēgumos.

Tāpēc Alīna apmeklēja divus pasākumus, kas ir pietiekami, lai baudītu modi, labi pavadītu laiku un gūtu iespaidus.

Otrajā dienā modes blogere jau pasūdzējās sekotājiem, ka paspējusi noberzt kājas augstpapēžu apavu dēļ, kuri nav īpaši ērti, lai veiktu lielus attālumus.

Pārējās Parīzes modes nedēļas dienās modes eksperte publiskoja tikai skaistu tērpu foto, neaprakstot savas emocijas vai dienā piedzīvoto.

Pēc modes nedēļas Alīna nesteidzās pamest Franciju, bet apskatīja skaistākas vietas, piedalījās fotosesijās un baudīja restorānu piedāvātos ēdienus.

Street walking in Paris ? #chanel #paris #cocochanel #france #perstal #pfw #parisienne #parisfashionweek #fashion

A post shared by Creative mind / Influencer (@alinakellerofficial) on















Paris ❤️ #moulinrouge #paris #pfw #fashionweek #moelboch#streetstyle #vogueeyewear #gigiforvogueeyewear

A post shared by Creative mind / Influencer (@alinakellerofficial) on



















Первый день недели моды как всегда самый сложный. Всё успеть просто нереально. На такси ездить, не вариант. Одни сплошные пробки. А расстояния сводят с ума ? Могу сказать по собственному опыту, если вы получили больше чем 5 пригласительных в один день, выберите те мероприятия, которые вам кажутся наиболее интересными. 2/3 мероприятия за день, этого достаточно, чтобы отлично провести время и насладиться неделей моды ❤️ Outfit @moelbosh Hair @amistudio_riga #bulgari #moelbosh #fashionweek #mfw #milano #milan #ootd #events #presentation

A post shared by Creative mind / Influencer (@alinakellerofficial) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu