Kima Ketrela par konfliktu ar Sāru Džesiku Pārkeri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par aktrišu Kimas Ketrelas un Sāras Džesikas Pārkeres konfliktiem runā jau kopš seriāla «Sekss un lielpilsēta» filmēšanas laikiem. Nu Kima, kuru apvaino tajā, ka viņas prasību dēļ nenotiks filmas «Sekss un lielpilsēta» trešās daļas uzņemšana, komentējusi izveidojušos situāciju.

Aktrise paziņojusi, ka viņai ir ļoti dīvaini lasīt par savu atteikumu filmēties filmas «Sekss un lielpilsēta» trešajā filmā, ka šādus rakstus viņa lasa jau gada garumā, bet vienīgās viņas prasības saistībā ar šo filmu ir tādas, ka viņa nekad nav vēlējusies filmēties trešajā daļā.

Kima uzskata, ka radošā komanda un aktrise Sāra Džesika Pārkere izplata šādas runas un, pēc viņas domām, Sārai vajadzētu kļūt labsirdīgākai.

Aktrišu strīds nekad nebija manāms seriāla epizodēs, par ko aktrišu fani var tikai priecāties, toties filmēšanas komanda un citi aktieri šo nepatiku izjuta ikdienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu