Pēc krāpšanas skandāla aktieris Kevins Hārts publisko fotogrāfijas, kurās redzama viņa ģimene

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Divas nedēļas pēc krāpšanas skandāla aktieris Kevins Hārts publiskojis fotogrāfijas, kurās redzams kopā ar ģimeni, parādot, ka viņa atvainošanās ir darbojusies un viņš joprojām ir laimīgi precējies, un viņa ģimenes dzīvē viss ir kārtībā.

«The Central Intelligence» zvaigzne portālā «Instagram» publiskojis fotogrāfijas, kurās redzama viņa sieva un bērni, pavadot kopā ģimenisku dienu - fotogrāfijās var apskatīt aktiera bērnus no iepriekšējām attiecībām, kā arī sievu Eniku Parišu ar milzīgu grūtnieces vēderu.

#Harts #Family #LiveLoveLaugh #DopePic

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Fotogrāfijas aktieris parakstījis vārdiem – mēs izvēlamies dzīvot smieklos un mīlestībā, vienīgais, kam ir nozīme, - laimīga diena.

Slavenība atvainojies sievai, bērniem un faniem, sakot, ka nav perfekts, viņš atradies situācijā, ļāvies momentiem, kuri varēja novest tikai un vienīgi pie sliktām lietām, un tā arī noticis. Viņš sāpinājis sev mīļos cilvēkus un atvainojas tiem.

#Harts #MyBestFriends #SprinkleWasted

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Kevins apzinās, ka nav rīkojies pareizi, un nespēj atrast vārdus, kas spētu labot viņa rīcību, bet ar darbiem slavenība nolēmis pierādīt, ka nožēlo, un ar laiku parādīs, kam patiesi ir nozīme viņa dzīvē.

Pēc publiskas atvainošanās aktieris redzēts izejam sabiedrībā ar sievu, kura joprojām nēsā laulības gredzenu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu