Pateicoties izmaiņām izskatā, aktrise Amanda Bainsa šokē savus fanus!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris gadiem aktrises Amandas Bainsas alkohola, narkotiku un psihiskās problēmas parādījās teju ik dienu kādā no preses izdevumiem, kā nekā zvaigzne jau atkal bija izgājusi no mājas un šokējusi visus ar savu uzvedību. Vēlāk, pateicoties vecākiem, aktrise apkaroja atkarības un ārstējās psihiatriskajā klīnikā, no kuras iznākot pazuda no sabiedrības redzesloka.

Beidzot fani pieķēruši zvaigzni lielveikalā, un aktrises vizuālās pārvērtības šokē, kā nekā aktrise ir tikai trīsdesmit vienu gadu veca, bet fotogrāfijās izskatās daudz vecāka, tāpat no reiz trauslās meitenītes, kuru iepazinām filmā «She's the Man», pāri nav palicis nekas.

Pateicoties medikamentiem, kuri aktrisei jālieto, lai viņas psihiskais stāvoklis būtu stabils un viņa nenodarītu pāri ne sev, ne apkārtējiem, zvaigzne pieņemas svarā.

Šoreiz ieraugot, ka tiek fotografēta, Amanda nemēģināja sākt strīdu, bet saglabāja mieru un ignorēja apkārtējos, šādu reakciju no aktrises neviens nebūtu cerējis sagaidīt pirms gada.

Zvaigznes fani cer, ka viņa sāks pievērst uzmanību savam ārējam veidolam, svaram un drīz vien atgriezīsies kino ekrānos, kā nekā pati Bainsa vairākkārt teikusi, ka skumst pēc aktrises karjeras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu