Bella Hadida pastāsta par konkurenci ar vecāko māsu DžiDži

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Māsas Hadidas tiek uzskatītas par mūsdienu modes fenomenu! Sākumā par pieprasītu modeli kļuva DžiDži, vēlāk modes pasauli izlēma iekarot arī Bella, un uzreiz sākās runas par māsu konkurenci un savstarpējām attiecībām. Vienā no pēdējām intervijām Bella pastāstījusi, kā ir konkurēt modes biznesā ar pašas māsu.

Izrādās, modeles pārstāv dažādus modes virzienus, tāpēc pārsvarā arī darba piedāvājumi, modeļu atlases, viņām ir dažādas, retu reizi māsām nākas konkurēt vienai ar otru.

Reizēs, kad viņām jākonkurē un tikai viena no māsām iegūst kāroto darbu, otra priecājas par ieguvējas panākumiem, jo viņas abas ir jaunas, veiksmīgas, pašpārliecinātas un tāpēc otras panākumus neuzskata par traģēdiju.

Bella piebilst, ka nejūt konkurenci ar māsu, modes bizness ir tik plašs, ka viņas teju nekad netiekas darba sakarā.

Hadidu māsas par spīti visas pasaules pielūgsmei bieži vien tiek kritizētas no dizaineru, modes žurnālu redaktoru puses, gluži kā ikviena cita modele.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu