Paukštello: Esmu 3.grupas invalīds un nekautrējos valkāt ortopēdisko zābaku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Tautā mīlētais aktieris, dziedātājs Jānis Paukštello jau kopš 16.jūnija nav atrodams Dailes teātra štata aktieru sarakstā, bet par to nebēdā, jo darba ir gana. Tikko aizvadīti Dzejas dienas pasākumi, arī koncertu netrūkst, tāpat «Tobāgo!» izrādes un visa nākamā vasara darbu ziņā jau ir pārpildīta.

Izdevumam «Privātā Dzīve» Jānis stāsta, ka nav tam nekādas depresijas un neviens viņu nav atlaidis no darba, kā visur tiek teikts un vietām arī rakstīts.

Paukštello antidepresantus nelietojot, reizēm vienīgi par šo antidepresantu kalpo dziedāšana un paceltā glāzīte, reizēm, iespējams, par daudz paceltā...

Morāli slavenība ir prom no teātra jau kopš Ziemassvētku koncerta, kad sāka sāpēt mugura un kāja, kuru jau atkal sanāca satraumēt.

Veselu gadu aktieris bija ar slimības lapu, tāpēc pats pieņēmis lēmumu aiziet no teātra, bet, paklausot teātra direktoram, palicis Dailes teātrī līdz sezonas beigām, jo tad tika svinēti aktiera 45 gadi uz skatuves.

Nu Jānis ir trešās grupas invalīds un nekautrējas valkāt ortopēdisko zābaku.

Vairāk laika tiek pavadīts mājās, kādreiz sieva vairāk bijusi mājās un viņš strādājis, nu tas mainījies, bet Jānis neiebilst un izbauda šo mirkli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu